dijous, 8 de març del 2012

LA PETITA FADA CEL; TU POTS FER-HO, LYCO!



Autor/a: Dolors Garcia Folch

Editorial: Edicions “La Vareta”

Petita sinopsi: La petita fada Cel és un seguit de contes per aprendre a crèixer. La Cel creu que com totes les fades, ha de tenir la seva vareta màgica i així va passant aventures que cada vegada la fan estar més a prop de la seva vareta.
Aquest conte en concret comença explicant-nos que la fada Cel posa el seu cosset dins de tots els forats que troba buscant la seva vareta, fins que es troba cansada i puja dalt d'un arbre per menjar-se el dolç nèctar d'unes flors blaves que troba al seu camí. Des d'allà sent que algú plora i busca qui pot ser disposada a ajudar-lo/la. La Cel troba en Lyco, un ocellet que plora desconsolat perquè creu que no sap volar. La Cel l'ajuda a treure's la por i l'incita a volar, de la seva mà, de forma que a força de caure unes quantes vegades en Lyco pren el control del seu cos. Una vegada superada aquesta por en Lyco torna a posar-se trist perquè té gana i no es veu capaç de caçar cucs amb un bec tant petit. La Cel torna a repetir-li que el seu bec es correspon amb la seva dimensió i que només ha d'intentar-ho i posar-li ganes per poder caçar.
Finalment en Lyco venç les seves pors i apren a volar i a caçar i tan ell com la fada Cel estan molt contents! La Cel segueix en busca de noves aventures que la portin fins la seva vareta màgica...

ISBN:
978-84-937786-8-2

Any d’edició:
2009

Lloc d’edició:
C/ Santa Màxima, 37 1er 2a. 17130 L'Escala


D’aquest llibre jo destacaria...
La segona part del llibre que són activitats per treballar les emocions d'una forma entretinguda i divertida per als petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada