dijous, 8 de març del 2012

RATÓN DE CAMPO Y RATÓN DE CIUDAD


Autor: Eva Mejuto y Kiko Dasilva

Editorial: Kalandraka ediciones Andalucia2004

Petita sinopsi:
Aquest llibre tracta de dos ratolins, un de camp i l’altre de ciutat, tota la vida han viscut al mateix lloc i estan cansats de veure sempre el mateix. Tenen un llibre de viatges i ells volen viatjar i descobrir un món diferent al que estan acostumats a veure dia darrere dia. Cadascú decideix emprendre un viatge, el ratolí de camp decideix anar cap a la ciutat i el ratolí de ciutat decideix anar cap al camp. Els primers dies són enriquidors ja que tots dos estan vivint experiències que no havien viscut mai, però quan porten una setmana fora de casa seva la troben a faltar i decideixen tornar, el ratolí de camp tornar a anar cap a la muntanya i el ratolí de ciutat torna a la seva ciutat plena d’edificis i de gent.

ISBN: 84.96338.01.8

Any d’edició: setembre, 2004

Lloc d’edició: Sevilla

D’aquest llibrejo destacaria:
Podríem dir que aquest llibre ens reflexa com sempre volem el que no tenim i quan ho tenim no ho valorem i estranyem coses que abans no s’havien donat tant de valor.
És un conte breu però fàcil d’entendre, adequat per a infants però escàs, ja que el seu final podria ser més divertit i entretingut, aquest desenllaç fa que el conte quedi pobre i li falti argument.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada